Un forum dedicat plăcerii de a scrie.
 
AcasaPortalFAQInregistrareConectare

Distribuiţi
 

 Regulament Fan Ficuri

In jos 
AutorMesaj
Unknown
Admin
Admin
Unknown


Regulament Fan Ficuri Empty
MesajSubiect: Regulament Fan Ficuri    Regulament Fan Ficuri Icon_minitimeVin 15 Aug 2014 - 4:13

REGULAMENT FAN FICURI 

 1. Modificarea titlului unui fic/one-shot se va face de maxim 3 ori. Pentru a-l schimba, este nevoie de anunţarea unui [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]/[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]/[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
 2. Este interzisă folosirea semnelor şi a emoticoanelor în titlu, cât și în capitole. 
 3. Culorile stridente sau prea închise sunt înterzise. 
 4. Doar grupul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pot oferi critici. Ceilalți membrii NU au acest drept. 
 5. Dacă un membru dorește o critică la un fic/one shot, trebuie să depună o cerere de critică la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
 6. Un capitol trebuie să aibă minim 25 de rânduri
 7. Spam-ul este în TOTALITATE INTERZIS. Scriitori nu au voie să le răspundă membrilor după fiecare post. Dacă doresc să facă acest lucru, le pot răspunde în postul în care este inclus și capitolul următor de la fic-ul/one-shot-ul respectiv. 
 8. Este considerat spam un comentariu care conține mai puțin de 10 cuvinte. 
 9. Nu vă însuşiţi drepturi de autor asupra unor opere care nu vă aparţin. Dacă în schimb doriți să postați o creație care nu vă aparține, sunteți obligați să menționați asta în primul post al ficului, pentru a se lua la cunoștință acest lucru. Altfel sunteți acuzați de plagiatură, lucru care se pedepsește cu ban. (Acest fic/one-shot nu-mi aparține, dar îl voi posta deoarece - iar aici spuneți motivul -.)
 10. Dacă aveti un fic şi doriţi să-l inchideţi sau să-l redeschideţi, tot ce trebuie făcut este să anunţaţi prin PM un [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]/[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]/[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] care se va ocupa de problema voastră.
 11. Fan-ficurile sub 2 capitole nu primesc critică. Dacă se întâmplă ca un membru să depună cerere de critică în aceste condiții, atunci critica va fi refuzată. 
 12. Dacă un membru a cerut o critică, care a fost rezolvată, nu mai are voie să ceară alta, la respectivul fic, doar după alte 2 capitole. Altfel cererea va fi respinsă. 
 13. Dacă nu sunteţi satisfăcuţi de fic-ul/one shot-ul respectiv nu trebuie să jigniţi/vă bateţi joc/luaţi peste picior autorul sau creaţia acestuia.


SITUAȚIILE ÎN CARE UN MEMBRU PRIMEȘTE BAN ȘI CÂT TIMP

         Mai jos se găsesc numărul de avertizări și durata banului pentru fiecare regulă specificată mai sus, în ordinea respectivă:

 1. 3 avertizări - nu se primește ban, în schimb fic-ul/one-shot-ul este blocat timp de 10 zile.
 2. 3 avertizări - ban timp de 3 zile
 3. 3 avertizări - ban timp de 3 zile
 4. 2 avertizări - ban timp de 5 zile

 5. 3 avertizări - ban timp de 5 zile
 6. 2 avertizări - ban timp de 10 zile
 7. 2 avertizări - ban timp de 10 zile.
 8. la prima avertizare - ban timp de 5 zile; a doua avertizare - ban timp de o lună; a treia avertizare - ban definitiv.
 9. -
 10. -
 11. -
 12. 2 avertizări - ban timp de 10 zile
Sus In jos
 
Regulament Fan Ficuri
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Midnight Delight :: Creaţiile voastre :: Ficuri :: Ficuri în desfăşurare :: Fan Fiction :: Filme-
Mergi direct la: