Un forum dedicat plăcerii de a scrie.
 
AcasaPortalFAQInregistrareConectare

Distribuiţi
 

 Kara (+16)

In jos 
AutorMesaj
Skitte
Founder
Founder
Skitte


Kara (+16) Empty
MesajSubiect: Kara (+16)   Kara (+16) Icon_minitimeMier 28 Aug 2013 - 7:34

Kara

Gen: Dramă

Prolog

    Totul pierise: speranţă, durere, lacrimi, dorinţe, zâmbete şi fericire, totul era dus. Totul era gol, vag, nimic nu mai era precum acum ceva timp. Oamenii au murit, umanitatea s-a dus... dar nu cu totul.
Sunt singura persoană care mai este în stare să decidă ceva, deoarece nu mai există viaţă. Trăiesc cu ajutorul unei maşini fără nicio valoare, care, timp de ani m-a ţinut în viaţă. Creierul este singurul component natural care mă ajută, având mai bine de două sute de ani. Nu am simţit durere, teamă, dorinţe sau dezamăgire, întrucât totul a fost năruit. Am ales să încerc, după un timp în care, înainte să decid să-mi curm bătrâneţea, mi-a fost teamă că nu voi fi în stare, să încerc să reconstruiesc lumea.     Eram conştient că sunt singur, fără niciun sprijin, aşa că asamblarea corpurilor ambulante a fost decizia şi singura soluţie pentru ceea ce voiam să fac. Eram ascuns într-o clădire în trecut dezafectată, acum reconstruită după planuri proprii, în care puteam să-mi efectuez aceste lucrări, aceste schiţe, aceste lucrări. Eram un robot artificial, prins pe vecie de acest tavan. Aveam o piesă centrală, creierul, de unde controlam totul şi trunchiul, format din opt braţe care conferea mişcările.
Eram în mijlocul unei lucrări, la o ultimă încercare de a crea o copie a umanităţii. Voiam să creez o parte feminină care să poată avea funcţii de reproducere, astfel fiind mai uşor să repopulez totul. Aveam peste o sută de schiţe, toate cu o aceeaşi înfăţişare, dar fiecare avea ceva, în plus sau minus care făcea totul să decadă.

    Aveam de gând să fac totul perfect, chiar dacă eu ştiam că nu sunt...
Sus In jos
 
Kara (+16)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Midnight Delight :: Creaţiile voastre :: One-Shots :: One-Shots în desfăşurare-
Mergi direct la: