Midnight Delight
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.


Un forum dedicat plăcerii de a scrie.
 
AcasaPortalÎnregistrareConectare

 

 Regulamentul întregului forum

In jos 
AutorMesaj
Skitte
Founder
Founder
Skitte


Regulamentul întregului forum Empty
MesajSubiect: Regulamentul întregului forum   Regulamentul întregului forum Icon_minitimeDum 18 Aug 2013 - 10:58


Regulament general


  1. Nimeni nu are dreptul de a jigni alţi membri sau persoane din staff. Orice problemă de acest gen se va anunţa în topicul Problemele membrilor.

  2. Reclama/postarea link-urilor către alte forum-uri, site-uri cu conţinut indecent sau orice altă sursă de instigare/ispitire este strict interzisă! Chiar şi mesajele private pot fi interceptate.

  3. Mesajele trebuie să conţină cel puţin zece cuvinte! Folosirea excesivă a emoticoanelor va fi interpretată ca spam. Numărul cuvintelor din mesajele categoriei Discuţii libere este la alegerea membrului.

  4. Mesajele trebuie să fie cât mai corect scrise, iar limbajul să fie unul decent. Limba în care vor fi scrise mesajele va fi limba română. (Excepţii: topicurile pentru limbi străine)

  5. Numele de utilizator (nickname) poate fi schimbat o dată la 2 săptămâni! Schimbarea numelui trebuie să fie anunţată în topicul Schimbarea numelui. Nerespectarea termenului de 2 săptămâni va duce la ban pe forum pe o perioadă stabilită de către membrii din staff.

  6. Topicurile care nu au nicio relevanţă vor fi aruncate la coşul de gunoi al forumului de cei din staff!
Regulamentul Chatului


  1. Fiecare membru logat pe chat are obligaţia de a avea acelaşi nume ca cel de pe forum. În cazul în care userul este guest (are pionul de culoare verde) şi nu dispune de un cont pe forum, ownerii/moderatorii/membrii online au obligaţia să ajute vizitatorul la înregistrarea pe forum. Dacă vizitatorul are deja cont pe forum, ownerii/moderatorii au obligaţia de a-i acorda funcţia de 'membru' (pionul de culoare albastră).

  2. Pe chat se foloseşte un limbaj adecvat, decent.

  3. În cazul în care persoane din staff sunt online pe chat, membrii nu au voie să chestioneze vizitatorii! În caz contrar, membrul va primi o avertizare. Pedeapsa poate continua, ajungând la ban pe chat pe o perioadă determinată de cei din staff.

  4. De asemenea, reclama este interzisă pe chat. Postarea link-urilor către alte forum-uri, site-uri cu conţinut indecent sau orice altă sursă de instigare/ispitire va fi sancţionată cu ban, atât pe chat, cât şi pe forum, pe o perioadă determinată de către cei din staff.Regulamentul Membrilor


  1. Fiecare nou membru are obligaţia de a citi, a înţelege şi a respecta regulamentul.

  2. Membrii trebuie să arate respect faţă de ceilalţi membri şi persoane din staff.

  3. Prezenţa pe chat este facultativă.

  4. Fiecare nou mesaj trebuie postat în categoria/subiectul corespunzător! În caz contrar, membrul va primi o avertizare, urmând ca mesajul să fie mutat de către autor/moderator la locul potrivit.

  5. Un membru are dreptul să chestioneze vizitatorii numai în cazul în care niciun membru din staff nu este online pe chat.


Regulamentul Membrilor din Staff (Moderatori/Owneri/Admini/Administratori Web)


  1. Tuturor membrilor staff-ului le este cerută respectarea amănunţită a tuturor regulamentelor.

  2. Păstrarea forumului în ordine este principala datorie a unui membru din staff. Subiectele postate trebuie să fie verificate la scurt timp după postare. În cazul în care este nevoie, autorul va fi înştiinţat că subiectul postat nu respectă regulamentul.

  3. Înştiinţarea/avertizarea membrilor se face numai pe forum (niciodată pe chat), cu ajutorul mesajelor private, acestea având un titlu corespunzător.
Sus In jos
 
Regulamentul întregului forum
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Midnight Delight :: Bun venit pe forum :: Regulament-
Mergi direct la: