Choco. Moderator

| Subiect: Xplode, in direct din cutie Joi 14 Aug 2014 - 2:44 | |
| 1. Cum merge cu exercitiile? 2. Mai vrei bataie? 3. Cartea preferata? 4. Cum ti-ai imagina vacanta perfecta? 5. Ti-e pofta de ceva acum? Daca da, de ce?
Puuup.
| |
|
Cupcake Grafician

| Subiect: Re: Xplode, in direct din cutie Joi 14 Aug 2014 - 3:18 | |
| - Choco. a scris:
1. Cum merge cu exercitiile? 2. Mai vrei bataie? 3. Cartea preferata? 4. Cum ti-ai imagina vacanta perfecta? 5. Ti-e pofta de ceva acum? Daca da, de ce?
Puuup.
1. Febră musculară. =)))))))))))) 2. Oriunde, oricând şi la ce oră vrei. =)))) 3. The hunger games. 4. În Hawaii, lângă vreo 43274527 de hamburgeri, pizza, Nutella, chipsuri, suc, cu voi, etc. 5. Da. Mi-e poftă de Nutella. Data trecută am dat pe scotch şi am cam terminat din ea.  | |
|
Cupcake Grafician

| Subiect: Re: Xplode, in direct din cutie Dum 21 Dec 2014 - 3:59 | |
| Meh, mom, somn, provocarea. XD 1. Culoarea favorita? - Alabama Crimson, Cardinal, Carmine (M&P), Chamoisee, tăte Crimson, noanțe de cafea, culori închise. - lista asta e clar o culoare, da,da.
2. Floarea favorita? 3. Masina favorita? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]4. Genul de muzica favorit + cantaret/ trupa favorita + melodia favorita? - Momentan- hard rock, Avenged Sevenfold, Nightmare.
5. Unde ai vrea sa locuiesti? 6. Mancarea favorita? - Forever and ever: curtofii păjiți cu șnițel și salată asortată.
7. Numarul/ cifra favorita? 8. Jocul video favorit? - I dunno. Îmi plăcea Stronghold.
9. Serial favorit + film favorit + actor/actrita favorit/a ? - The Walking Dead, i dunno, Johnny Depp.
10. Cartea favorita? 11. Cati oameni ai omorat (cel putin imaginar)? - Marea majoritate. Pe ceilalți i-am torturat.
12. Anotimpul favorit? 13. Ce detesti cel mai mult? - 'Fă', injuriile, când fetele arată degetul mijlociu.
14. Dulciurile favorite? - Nutella, ciocolată, Nutella, jeleuri, Nutella... am spus Nutella?
15. Telul tau in viata este.. ? - Femeia cu mustață. Încă nu-l știu.
16. Animalul favorit? 17. Locurile favorite pe care le-ai vizitat sau vrei sa le vizitezi? - Am vizitat puțin, vreau să vizitez cam toată lumea.
18. La tara sau la oras? 19. Un viitor SF (you know, roboti, masini zburatoare, de-astea) sau Apocalipsa? 20. Ce mai faci? 21. Rockstadt sau Summer Well? - În momentul ăsta, i dunno.
| |
|
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Xplode, in direct din cutie  | |
| |
|